Tens dubtes? Truca'ns al  93 881 48 45  |  Envia'ns un Whatsapp  606 23 95 52

Vull comprar casa


HOLA COMPRADOR! HOLA COMPRADORA!Hola comprador-a

Des de Servimur ens hem proposat facilitar-vos la compra del vostre immoble. Treballem per reduir la inversió de temps per la cerca, evitar-vos preocupacions i no perdre de vista els vostres desitjos. Posem al vostre servei tota la nostra experiència, amb honestedat i transparència.

Pren nota:

  • Aconsellem començar a buscar un habitatge un cop hàgiu analitzat la capacitat econòmica real que teniu. Es tracta de traçar un pressupost segons el vostre perfil financer i així trobar opcions que pugueu assumir.
  • Valorar diferents alternatives de finançament és fonamental per a triar la millor opció.
  • Cal formular-se algunes preguntes bàsiques sobre la tipologia i les característiques de l'immoble. Per exemple: nombre d'habitacions; per reformar o reformat; busques immoble definitiu o s'és conscient que la teva situació pot canviar i per tant tenir noves necessitats..., etc.
  • En el cas de voler millorar l'immoble, cal pressupostar les reformes per saber les despeses que s'hauran de sumar.
  • Heu de ser conscients que si adquiriu un pis, o una casa per exemple amb piscina comunitària, parc, jardins..., etc., esteu comprant una part de la finca i no només l'habitatge, per tant hi haurà un manteniment per assumir i la part proporcional que haureu d'aportar quan sigui necessari fer reformes.
  • Ah! i no oblideu que s'han de sumar els costos totals de l'operació: despeses de notaria i de gestoria i l'impost de transmissions patrimonials (TPO) en el cas d'un habitatge de segona mà. 

 Comprar un habitatge és una operació complexa, però des de Servimur treballem perquè l'experiència sigui positiva.

Fes-nos saber en què podem ajudar-te!