Tens dubtes? Truca'ns al  93 881 48 45  |  Envia'ns un Whatsapp  606 23 95 52

Avís Legal

Montserrat Mur Pérez, amb CIF / NIF número: 35060122A i adreça carrer Ató Bisbe 4 local E, 08500 - Vic (Barcelona), no pot assumir cap responsabilitat derivada de l'ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda en les pàgines web de: https://servimur.cat

Amb els límits establerts a la llei, Montserrat Mur Pérez no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que conté la seva pàgina web.

Els continguts i informació no vinculen a Montserrat Mur Pérez ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap mena, ja que es tracta merament d'un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

La pàgina d'Internet de Montserrat Mur Pérez pot contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres, parts que Montserrat Mur Pérez no pot controlar. Per tant, Montserrat Mur Pérez no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest lloc web són propietat exclusiva de Montserrat Mur Pérez o dels seus llicenciats. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés de Montserrat Mur Pérez.

Així mateix, per accedir a alguns dels serveis que Montserrat Mur Pérez ofereix a través de la pàgina web, haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que estableix el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i de Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades l'informem que, mitjançant la complementació dels presents formularis, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers de Montserrat Mur Pérez amb la finalitat de prestar-li i oferir els nostres serveis així com per informar de les millores de la pàgina web.

L'informem també que té la possibilitat en tot moment d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició, limitació i portabilitat de les seves dades de caràcter personal, de manera gratuïta mitjançant correu electrònic a: marqueting[at]servimur.cat o a l'adreça: carrer Ramon Soler, 3, 08500 - Vic (Barcelona).