Tens dubtes? Truca'ns al  93 881 48 45  |  Envia'ns un Whatsapp  606 23 95 52

Un “ramat de mercats”, la nova edició del Mercat del Ram de Vic 2023 ja és aquí

Els vigatans/es ja esperen la gran estesa de globus sobre el mar blau, i és que del 31 de març al 2 d’abril arriba el Mercat del Ram de Vic; sense restriccions pandèmiques i amb un pronòstic de temps favorable. La capital d’Osona celebra una nova edició carregada de propostes del sector agroramader i activitats gastronòmiques, culturals i comercials. 

Un “ramat de mercats” ompliran els carrers de la ciutat; propostes familiars, tradicionals, d’esports, culturals, gastronòmiques, de negocis, pels amants de la pagesia i fins i tot pel jovent. Comptarà amb expositors al llarg de la rambla del Passeig i la plaça del Carbó, i, la zona del sucre continuarà acollint el sector agrícola i ramader; amb la icònica exposició de tractors i animals diversos, on els més menuts acostumen a fer el xafarder.

“Una festa perquè tothom gaudeixi del sector ramader de la comarca” així és com el defineix el regidor de Fires i Mercats de Vic, Titi Roca. Per conèixer amb més detall totes les activitats ho podreu trobar al web de l’Ajuntament de Vic o al compte oficial del mercat @mercatdelram. 

Nosaltres hi serem, que passeu un bon mercat! 

 MERCAT_DEL_RAM_2023.png